Sov bedre uden mælk!

Sov bedre uden mælk!

Sov bedre uden mælk!

Vores søn har fået det meget bedre, efter at vi stoppede med at give ham mælkeprodukter.

Det hele startede under en behandling på Osteopatisk Klinik, hvor jeg talte jeg med Olivar om, at min krop virkede anspændt, hvilket muligvis kunne stamme fra problemer med fordøjelsen på grund af mælkeprodukter.

Mave- og søvnproblemer – på grund af mælk?

Jeg fortalte så om min søn, der også ofte har haft problemer med maven. Han er desuden ofte urolig og sover dårligt. Olivar foreslog os at prøve undgå mælkeprodukter i en periode.

Min søn fik intet med mælk efter besøget hos Olivar, og allerede dagen efter sad der en roligere dreng og legede med sit legetøj. Det var et sjældent syn!

Vi undlod fortsat at give ham mælkeprodukter, og han var stadig den søde og glade dreng. Han var en ren fornøjelse at være sammen med, hvor det før var brok og utilfredshed konstant. Han blev desuden meget nemmere at putte og sov pludselig hele natten.

Han havde dog stadig problemer med maven og efter en omgang opkast og dehydrering, valgte vi at tage ham en tur på hospitalet. Her fik han fik yoghurt og grød med mælk. Resultatet viste sig med det samme: Drengen blev umulig at putte, vågnede ofte og var generelt utilfreds…

Vi blev i et par dage ved med at give ham en lille smule mælkeprodukter, men han var helt umulig. Da vi igen stoppede med mælkeprodukterne, faldt han atter nemt i søvn og sov hele natten, så nu holder vi os fra mælk!

Mange glade hilsner
Roya

Ring op Tlf. 39 40 10 40