2 års pilleforbrug og hovedpine gik væk med osteopati og body-sds

2 års pilleforbrug og hovedpine gik væk med osteopati og body-sds

Siden jeg var 14-15 år, har jeg lidt af hovedpine. Jeg er blevet undersøgt fra top til tå af læger, neurologer og diverse alternative behandlere – ingen kunne hjælpe.

Fra jeg var i slut 20erne tog jeg dagligt hovedpinepiller og havde svært ved både uddannelse og job, fordi jeg altid havde ondt i hovedet. For nogle år siden blev min læge opmærksom på mine alt for høje levertal, som var et resultat af mit store pilleforbrug.

Jeg har til tider ikke syntes, at livet var særlig sjovt, og det værste var, at efter jeg fik børn gik det også ud over dem. ”Mor har hovedpine – Mor er træt”.
En dag sagde min far, at han havde hørt om en osteopat ved navn Olivar Frederiksen, der skulle være rigtig dygtig. Jeg havde næsten mistet troen på nogensinde at slippe af med min hovedpine, men bestilte alligevel en tid.

Nu skete miraklet så, for allerede efter første behandling mærkede jeg en betydelig bedring med hovedpinen, og det er gået fremad lige siden.
Siden jeg startede hos osteopat Olivar Frederiksen, er jeg stille og roligt ved at blive et nyt menneske. Jeg oplever for første gang i mange år flere dage i træk UDEN hovedpine og har masser af energi. Mine børn har nu fået den mor, de fortjener. De siger, jeg er blevet meget mere glad.

Olivar er en utrolig hyggelig behandler. Jeg kan godt lide, at Olivar er medmenneskelig, nede på jorden, og så har han god humor. Det gør, at man føler sig tryg.

Jeg under alle andre, der går rundt i et kronisk smertehelvede, at få det bedre, derfor skriver jeg dette.

mvh.

Pernille Gundelach

Ring op Tlf. 39 40 10 40