Nyt knæ – nu uden smerter

Nyt knæ – nu uden smerter

Jeg begyndte til behandling hos Osteopat Olivar Frederiksen i slutningen af januar 2012.

Jeg har efter en knæoperation i juli 2010, hvor jeg har fået indsat et kunstigt knæ, haft mange problemer med stærke smerter i lænden og hele vejen ned i benet samt i knæhasen. Det er gået ud over bevægeligheden – og nattesøvnen!

Gennem flere måneder har jeg gået til fysioterapi, men uden at det har haft nogen væsentlig effekt. Jeg forsøgte derfor med en osteopati behandling, da jeg blev opmærksom på, at der måske var en mulighed for at lindre smerterne her.

Jeg er efter 5 behandlinger nået så langt, at jeg er i stand til gå i længere tid uden at få smerter i ryggen, og mine smerter i benet er mindsket så meget, at jeg også sover bedre. Jeg har fået en bedre bevægelighed, og det betyder meget for mig i min hverdag.

Jeg har stor respekt for Osteopat Olivar Frederiksens måde at behandle på. Han lægger vægt på at benytte de teknikker, der virker bedst på de specifikke problemer. Netop det, at behandlingen er målrettet ved brug af de forskellige teknikker, opleves meget positivt. Behandlingen er ikke smertefri, men det er heller ikke lovet – til gengæld er den meget effektiv.

Der er en god og rar atmosfære under behandlingen på Osteopatisk Klinik – og Olivar er en person med et behageligt væsen og god indlevelsesevne. Han er desuden god til at finde frem til løsninger på de problemer, man søger behandling for.

Venlig hilsen

Ulla Bak Jensen, pensionist

Ring op Tlf. 39 40 10 40