Slut med følelsesløshed og smerter under træning

Slut med følelsesløshed og smerter under træning

Jeg henvendte mig til Osteopat D. O. Olivar Frederiksen på Osteopatisk Klinik i Hellerup, efter at jeg igennem en periode på næsten 2 år havde døjet med følelsesløshed i venstre ben under træning. Smerterne startede som følelsesløshed i foden og bredte sig efterhånden til følelsesløshed og smerter i venstre ben, hver gang jeg trænede. Endvidere døjede jeg også med nakkesmerter.

Forinden havde jeg forsøgt behandling via massage og fysioterapi uden nogen form for bedring.

Olivar lokaliserede hurtigt problemet til at udspringe fra min lænd, og allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke bedring i min krop.

Jeg har nu været på Osteopatisk Klinik 6 gange, og for første gang i 2 år kan jeg træne uden følelsesløshed og smerter i mit ben. Dette tillægger jeg fuldt ud Olivars professionelle, osteopatiske behandling, som uden tvivl har været den behandling, der skulle til, for at løse mine problemer med følelsesløshed og smerter i benet, samt nakkesmerter.

Olivar er et behageligt menneske, der er yderst professionel i sine behandlingsmetoder.

Jeg kan varmt anbefale Osteopatisk Klinik og Osteopat D. O. Olivar Frederiksen. Jeg er overbevist, at om hans behandlingsmetoder er meget effektive, da jeg selv har kunne se og mærke resultat heraf, endda inden for kortere tid end jeg troede var muligt.

Med venlig hilsen

Sine Lyng Petersen, Socialrådgiver

Ring op Tlf. 39 40 10 40