Væk med smerterne i nakken og fyldt med ny energi

Væk med smerterne i nakken og fyldt med ny energi

Gennem sommeren 2011 fik jeg mere og mere ondt i min i forvejen sårbare nakke. Både den og ryggen føltes stiv og låst, og det var efterhånden meget smertefuldt, ubehageligt og trættende. Da generne ikke forsvandt af sig selv, blev jeg klar over, at jeg måtte have hjælp til at få løst op for de stærke spændinger i muskler og led.

På en cykeltur faldt mine øjne på et skilt med ordene: Osteopatisk Klinik i Hellerup. Jeg lod tilfældet råde og kikkede ind i osteopatiklinikken den næste dag for lige at se stedet og osteopaten an. Her blev jeg mødt af en smilende og nærværende ung mand, der efter få ord fra mig påbegyndte en lynbehandling med det resultat, at nakken straks fik større bevægelighed og gjorde mindre ondt.

Det blev begyndelsen til en fantastisk behandlingsrække og et udviklingsforløb, jeg overhovedet ikke havde i tankerne, da jeg gik ind i klinikken første gang.

Jeg har nu fået 10 osteopati behandlinger fordelt over 3 måneder, og jeg ser med stor glæde og tilfredshed på de forandringer, der foreløbig er sket med mig, og som har forbedret min livskvalitet væsentligt:

  • Jeg er stort set sluppet af med nakkesmerterne, og både nakken og ryggen er fri for stivhed og ubehag.
  • Jeg er blevet et meget gladere og mere afbalanceret menneske og har fået lyst til at være deltager i livet frem for at være tilskuer.
  • Jeg har fået meget mere energi og kan uden problemer klare både arbejde og fritidsaktiviteter uden at blive træt i løbet af dagen.
  • Jeg har tabt næsten 8 kilo, og glæder mig til at smide endnu flere.
  • Jeg er blevet udfordret følelsesmæssigt og mentalt og føler virkelig, at jeg har fået ryddet op indeni og har sluppet gamle spændinger i krop og sind.

Olivar er et utroligt imødekommende og nærværende menneske med en skøn og skæv humor, og han er der fuldt og helt for dig i behandlingsforløbet.

Han er fagligt kompetent og har en helt særlig indlevelsesevne og forståelse for det menneske, han skal hjælpe, så behandlingen bliver målrettet den enkeltes behov i et fremadrettet behandlings- og udviklingsforløb.

Olivars evner som osteopati behandler rækker ud over det sædvanlige, og heldig er den, der kommer i hans kyndige og helende behandlerhænder.

Mit hjerte er fyldt med taknemmelighed.

mvh.

Bodil Pedersen, Privatskolelærer

Ring op Tlf. 39 40 10 40