Akupunktur konsultation

På Osteopatisk Klinik har vi stor erfaring med at inddrage akupunktur i behandling af smerter.

På klinikken kan du få behandling af smerter med:

Kontakt klinikken og hør, hvordan vi kan afhjælpe dine smerter

Behandling af smerter med akupunktur

Ved en konsultation med fokus på behandling af smerter med akupunktur afdækkes dit problem altid på baggrund af en grundig samtale. Det gælder bede ved behandling med osteopati og behandling af smerter med akupunktur.

Derefter undersøges problemets omfang via en manuel undersøgelse af kroppen, hvorefter diagnosen stilles. Herefter påbegyndes behandlingen, der foregår liggende på en briks.

Vi lægger vi stor vægt på, at vores klienter skal føle sig trygge og afslappede under behandlingen, hvad enten det drejer sig om behandling med akupunktur, osteopati eller Body Self Developmentent System-terapi.

En behandling på Osteopatisk Klinik involverer som udgangspunkt flere teknikker og tager ca. 40 minutter.

Isætning af nåle

Princippet i en behandling af smerter med akupunktur er, at der indsættes meget tynde, sterile nåle i huden.

Nålene sættes på bestemte akupunkturpunkter, der stimulerer energibanerne, også kaldet meridianbaner, for at genoprette balancen i kroppen.

Ved en behandling af smerter med akupunktur sidder nålene typisk 10-20 minutter i kroppen, imens de påvirker energibanerne.

På Osteopatisk Klinik anvender vi akupunktur som en integreret del af behandlingen med osteopati og body-sds, hvilket har vist sig utroligt effektfuldt.

Behandling af smerter med akupunktur

Et typisk behandlingsforløb strækker sig som regel over tre til fem behandlinger. Det er dog meget individuelt og naturligvis afhængigt af problemets art, hvor mange behandlinger der er påkrævet.

Alt efter problemets omfang og art kan det anbefales, at behandling af smerter med akupunktur ligger inden for et par uger.

Etik

Klinikkens grundlæggende etik er, at oplever du ikke en forbedring af din tilstand efter to-tre behandlinger, fortsættes behandlingen ikke.

Skulle det være tilfældet, at vi ikke kan hjælpe, vil vi rådgive dig om det videre forløb i forhold til andre behandlingsformer.

Gå til Kontakt & tidsbestilling

Ring op Tlf. 39 40 10 40