Akupunktur konsultation

Akupunktur konsultation hos Osteopatisk Klinik

Ved en akupunktur konsultation afdækkes problemet på baggrund af en grundig samtale. Så undersøges problemets omfang via en manuel undersøgelse af kroppen, hvorefter diagnosen stilles. Derefter påbegyndes behandlingen, der foregår liggende på en briks. Vi lægger vi stor vægt på, at vores klienter skal føle sig trygge og afslappede under behandlingen, hvad enten der behandles med osteopati, Body Self Developmentent System-terapi eller akupunktur.

En behandling på Osteopatisk Klinik tager ca. 45 minutter.

Isætning af nåle

Princippet i en behandling med akupunktur er, at der indsættes meget tynde, sterile nåle i klientens hud. Disse nåle sættes på bestemte akupunkturpunkter, der stimulerer energibanerne, også kaldet meridianbaner, for at genoprette balancen i kroppen. Nålene sidder typisk 10-20 minutter i kroppen, imens de påvirker energibanerne. På Osteopatisk Klinik anvender vi akupunktur som en integreret del af behandlingen med osteopati og body-sds, hvilket har vist sig utroligt effektfuldt.

Behandlingsforløb

Et typisk behandlingsforløb strækker sig som regel over tre til fem behandlinger. Det er dog meget individuelt og naturligvis afhængigt af problemets art, hvor mange behandlinger, der er påkrævet. Alt efter problemets omfang og art kan det anbefales, at behandlingerne ligger inden for et par uger.

Etik

Klinikkens grundlæggende etik er, at oplever du ikke en forbedring af din tilstand efter to-tre behandlinger, fortsættes behandlingen ikke. Skulle det være tilfældet, at vi ikke kan hjælpe, vil vi rådgive dig om det videre forløb i forhold til eventuelle andre behandlingsformer.

Gå til Kontakt & tidsbestilling.

Ring op Tlf. 39 40 10 40