Frossen skulder

Frossen skulder er en lidelse, hvor skulderen langsomt stivner, hvilket medfører betydelig smerte.

På Osteopatisk Klinik har vi en særlig metode til behandling af frossen skulder.

Behandling af frossen skulder med osteopati

Hos Osteopatisk Klinik kan vi godt tillade os og prale lidt med de rigtig gode resultater, vi har opnået med behandling af frossen skulder.

Vi er stolte over efterhånden at have fundet frem til vores egen metode til behandling af frossen skulder. Det er en metode, som vi har brugt de sidste 15 år på at udvikle.

Der er fokus på tre komponenter, når vi arbejder med behandling af frossen skulder:

  1. Først gennemgås og anvendes udvalgte osteopatiske teknikker.
  2. Derefter gøres brug af teknikker fra behandlingsmetoden body-sds.

Kombinationen af teknikker fra disse to behandlingsmetoder skaber blodgennemstrømning i de stive og hårde muskler, der befinder sig både omkring skulderleddet, men også på og omkring skulderbladet omme på ryggen.

  1. Dernæst afrundes der med akupunktur, som er utrolig effektivt til at forbedre bevægeligheden i skulderleddet samt til at nedsætte smerterne.

Alt afhængigt af, hvor længe du har gået rundt med dine skulderproblemer, skal du regne med ca. fem behandlinger, før problemet er løst.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandling af frossen skulder, eller hvis du vil bestille tid

Hvad er frossen skulder?

Tilstanden frossen skulder opstår, fordi der inde i skulderens ledkapsel kommer en betændelsestilstand, som omgiver skulderleddet.

Frossen skulder ses både hos kvinder og mænd i alderen 40-70 år, og lidelsen kan vare mellem et og tre år. Smerterne bliver ofte bedre efter ca. seks måneder, mens stivhed og manglende mobilitet vedbliver at være et problem.

Det er derfor en god ide at søge behandling af frossen skulder.

Hvordan ved du, om du har frossen skulder?

Frossen skulder kan genkendes ved, at du ikke kan bevæge armen over skulderhøjde.

Desuden er smerterne ganske betydelige, og du kan i svære tilfælde føle smerterne stråle ud i armene. Lider du af frossen skulder, vil du som regel ikke kunne ligge på din skulder om natten.

En frossen skulder kan være utrolig invaliderende, både på grund af smerterne, men bestemt også på grund af den nedsatte bevægelighed af skulderleddet, der gør det svær at bevæge og bruge armen rigtigt.

Hvordan opstår en frossen skulder?

Det vides ikke, hvorfor man får frossen skulder, men man ved, at tidligere skader eller hårde belastninger i skulderleddet livet igennem, kan være medvirkende til, at lidelsen opstår.

Kan man selv afhjælpe en frossen skulder?

Vi kender desværre ikke til fysiske øvelser, der kan afhjælpe frossen skulder.

For nogle kan en blokade med binyrebarkhormon være effektivt, men det kræver et besøg hos din læge.

Du er altid velkommen til at kontakte os for behandling af frossen skulder.

Ring op Tlf. 39 40 10 40