Frossen skulder

Hvad er frossen skulder?

Frossen skulder er en lidelse, hvor skulderen langsomt stivner, hvilket medfører betydelig smerte. Tilstanden opstår, fordi der inde i skulderens ledkapsel kommer en betændelsestilstand, som omgiver skulderleddet. Frossen skulder ses både hos kvinder og mænd i alderen 40-70 år, og lidelsen kan vare mellem et og tre år. Smerterne bliver ofte bedre efter ca. seks måneder, mens stivhed og manglende mobilitet vedbliver at være et problem.

Hvordan ved du, om du har frossen skulder?

Frossen skulder kan genkendes ved, at du ikke kan bevæge armen over skulderhøjde. Desuden er smerterne ganske betydelige, og du kan i svære tilfælde føle smerterne stråle ud i armene. Lider du af frossen skulder, vil du ikke kunne ligge på din skulder om natten. En frossen skulder kan være utrolig invaliderende, både på grund af smerterne, men bestemt også på grund af den nedsatte bevægelighed af skulderleddet, der gør det svær at bevæge og bruge armen rigtigt.

Hvordan opstår en frossen skulder?

Det vides ikke, hvorfor man får frossen skulder, men man ved, at tidligere skader eller hårde belastninger i skulderleddet livet igennem, kan være medvirkende til, at lidelsen opstår.

Hvad kan du evt. selv gøre for at undgå en frossen skulder?

Vi kender desværre ikke til fysiske øvelser, der kan afhjælpe frossen skulder. For nogle kan en blokade med binyrebarkhormon være effektivt, men kræver et besøg hos din læge.

Hvordan kan Osteopatisk Klinik hjælpe?

Hos Osteopatisk Klinik kan vi godt tillade os og prale lidt med hensyn til de rigtig gode resultater, vi har opnået med tidligere klienter, der led af frossen skulder. Vi er faktisk meget stolte over efterhånden at have fundet frem til vores egen ” frossen-skulder-behandlingsmetode”. Det er en metode, som vi har brugt de sidste 15 år på at udvikle.

Behandlingsmetoden gør brug af  følgende tre komponenter:

  1. Først gennemgås nogle teknikker fra osteopatiens verden.
  2. Derefter gøres brug af teknikker fra behandlingsmetoden Body-sds.

Kombinationen af teknikker fra disse to behandlingsmetoder skaber blodgennemstrømning i de stive og hårde muskler, der befinder sig både omkring skulderleddet, men også på og omkring skulderbladet omme på ryggen.

  1. Dernæst afrundes der med akupunktur, som er utrolig effektivt til at forbedre bevægeligheden i skulderleddet, samt til at nedsætte smerterne.

Alt afhængigt af, hvor længe du har gået rundt med dine skulderproblemer, skal du regne med  ca. 5 behandlinger af ovenstående type, før problemet er løst.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandling, eller hvis du vil bestille tid.

[book_an_appointment id=”510″]

Ring op Tlf. 39 40 10 40