Iskiassmerter

Iskiassmerter er et meget almindeligt problem, og på Osteopatisk Klinik arbejder vi med behandling af iskiassmerter på næsten daglig basis.

Vi har altså stor erfaring med behandling af iskiassmerter, og smerterne kan i langt de fleste tilfælde afhjælpes allerede ved første behandling.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for behandling eller spørgsmål til behandling af iskiassmerter

Behandling af iskiassmerter

Iskiassmerter kan være yderst invaliderende og meget smertefulde, men omfanget af smerter og gener er afhængig af årsagen til smerterne. Heldigvis er der gode muligheder for behandling af iskiassmerter.

På Osteopatisk Klinik undersøger vi årsagerne til symptomerne grundigt.

Herefter foregår behandling af iskiassmerter ved hjælp af behandlingsværktøjer fra:

Vi har igennem årene fundet frem til, at en kombination af disse behandlingsmetoder er langt mere effektiv, end en ensidig behandling af iskiassmerter, hvor kun en enkelt af metoderne anvendes.

Hvad er iskiassmerter?

Iskiassmerter er ikke en diagnose, men et symptom, der dækker over smerter i ballen eller benet. Det er smerter, som i princippet stammer fra den nedre del af ryggen.

  • Smerterne kan vise sig fra bæltestedet og nedefter, helt ned til tæerne.
  • Smerterne føles primært som en strålende fornemmelse ned i ballen eller ned ad benet.
  • Der kan også forekomme følelsesforstyrrelser, som viser sig ved, at huden ”sover” visse steder på benet.

Hvordan ved du, om du har iskiassmerter?

Du kan genkende iskiassmerter på, at du har en strålende smerte i ballen og/eller ned i benet.

Ca. halvdelen af de mennesker, der lider af iskiassmerter, vil også opleve lændesmerter og ømhed eller stivhed i lænden. Smerterne vil i de fleste tilfælde opleves kraftigere ved foroverbøjning, evt. samtidig med en vis grad af sidebøjning.

Hvordan opstår iskiassmerter?

Iskiassmerter opstår i langt de fleste tilfælde, fordi væv inde i lænden klemmer på iskiasnerven. Denne nerve løber ud fra rygmarven og videre ned i benet.

Det væv, der kan være skyld i problemet, kan være en udposning af disken, som befinder sig imellem ryghvirvlerne. Vævet kan også stamme fra spændte muskler eller slidtage på ryghvirvlerne, som påvirker iskiasnerven.

Du er altid velkommen til at kontakte os for behandling af iskiassmerter.

Ring op Tlf. 39 40 10 40