Behandling af akutte rygsmerter

Behandling af akutte rygsmerter

Torsdag den 10. november 2012 midt på dagen oplevede jeg pludselig at blive ramt af voldsomme smerter i ryggen. Min krop var totalt låst, jeg kunne næsten ikke gå, og jeg var skrækslagen for mit helbred.

Jeg kom på anbefaling i kontakt med osteopat, Olivar Frederiksen, som kunne give mig en akut tid. To timer senere stod jeg sammen med min kæreste Jan og vores datter i Olivars klinik på Bernstorffsvej 86 i Hellerup.

Efter første behandling var konklusionen, at jeg havde kraftigt hold i ryggen, og at jeg ville have brug for tre til fem behandlinger. På vej ud ad døren bemærkede Olivar også, at Jans bevægelser ikke virkede harmoniske. Og det viste sig også Jan havde nogle skævheder i ryggen, og derfor gav osteopat, Olivar Frederiksen ham en kort behandling. Det havde til Jans store overraskelse, øjeblikkelig virkning og afslappende effekt.

Der er nu gået fjorten dage, og familien er i topform! Jeg har fået fire behandlinger, Jan to, og Olivar har givet os råd og vejledning omkring vores datters kropsholdning.

Effekten af Olivars behandlinger har bredt sig i hele min krop. Mit hold i ryggen, samt mine skavanker efter graviditet og fødsel er helt væk, og min krop emmer af ro og ligevægt.

Jeg tillægger Olivar hele fortjenesten for min forandring og er ham meget taknemmelig. Jeg tør ikke forestille mig, hvordan mit forløb med hold i ryggen ville have set ud uden Olivar, og hvilke negative konsekvenser det ville have haft for vores lille familie.

Der er kun én ting for mig at gøre nu – at vedligeholde det, som netop er opbygget. Derfor vil Olivar og hans klinik være mit faste helle, hvor jeg kan finde min ro, forny min energi og holde mine skavanker i skak.

Med venlig hilsen

Marianne, Pædagog

Ring op Tlf. 39 40 10 40