Svimmelhed

Du kan opleve svimmelhed som et symptom på mange forskellige lidelser.

En behandling af svimmelhed med akupunktur og forskellige osteopatiske teknikker resulterer i, at kroppen generelt afspændes, og svimmelheden kan forsvinde helt eller i hvert fald reduceres kraftigt.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om behandling af svimmelhed med osteopati

Sådan foregår behandling af svimmelhed

På Osteopatisk Klinik behandler vi de mest almindelige årsager til svimmelhed. Det kan eksempelvis være øresten, stress og spændinger i nakken.

Ved henvendelse om svimmelhed og ønske om behandling af svimmelhed med osteopati, vil du få foretaget en grundig undersøgelse, som består af spørgsmål og tests. Ved behandling af svimmelhed benytter vi os ud over osteopati også af akupunktur, som er yderst virkningsfuldt til at afbalancere kroppens nervesystem.

I mange tilfælde opstår svimmelhed på grund af kraftige spændinger i nakkeregionen. De kan påvirke blodgennemstrømningen og nervesystemet ind til den del, der omfatter balanceopfattelsen i hjernen. På klinikken fjerner vi spændingerne ved at løsne op for muskler og led og øge blodgennemstrømningen til nakke og hoved. Behandlingen foregår med osteopatiske svimmelhedsteknikker, der øger blodforsyningen til de ofte ømme og stive nakkemuskler.

Hvad er svimmelhed?

Svimmelhed er en forstyrrelse af din balance, der får det til at føles, som om dine omgivelser bevæger sig. Svimmelhed er altid et resultat af en anden lidelse. Det kan for eksempel være migræne eller noget så simpelt som spændinger i nakken.

Når du føler dig svimmel, kan du have svært ved at holde balancen, fordi du oplever, at omgivelserne snurrer og kører rundt. Du kan også opleve kvalme.

Svimmelhed er et problem, der hos mange bliver større med alderen. Derfor opleves det ofte hos mennesker på 60 år og derover, men det kan også vise sig tidligere.

Hvordan opstår svimmelhed?

Det er vigtigt at gøre sig klart, at svimmelhed er et symptom og ikke en decideret sygdom.

Derfor bør du søge behandling af svimmelhed og få det undersøgt grundigt, hvis du føler dig svimmel, da der muligvis kan ligge en alvorligere sygdom bag svimmelheden.

Du kan opleve svimmelhed som et symptom på mange forskellige lidelser.

Herunder er et lille udsnit af de mest almindelige årsager til svimmelhed:

Hvad kan du selv gøre, hvis du lider af svimmelhed?

Hvis du føler dig svimmel, skal du søge behandling af svimmelheden med det samme, da svimmelheden nedsætter din livskvalitet betragteligt.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken og få en snak, hvis du har brug for behandling af svimmelhed: Kontakt og tidsbestilling

Det kan også være en god idé at konsultere din læge, hvis du lider af svimmelhed.

Ring op Tlf. 39 40 10 40