Kom stress, smerter og spændinger til livs

Kom stress, smerter og spændinger til livs

Kom stress, smerter og spændinger til livs

Behandling af stress, smerter og spændinger

Kom dine problemer med stress, smerter og spændinger til livs og tag fat på livet med ny energi.

 I en tid, hvor vi alle har travlt med arbejdet og karrieren, der skal fokuseres på, børnene, der skal hentes, interesser, der skal plejes, og familien og parforholdet, der skal passes, er det generelle stressniveau højere end nogensinde.

Vi går ned med stress en efter en, og det kan vi her på Osteopatisk Klinik sige med sikkerhed, for mængden af klienter med stressrelaterede problemer er højere end nogensinde.

Læs mere om behandling af stress med de en kombination af behandlingsmetoderne osteopati, body-sds og akupunktur

Forklaringen på det høje stressniveau skal ofte findes i den byrde, vi føler, der ofte hviler på vores skuldre, og som dikterer, at vi skal have energi, fokus og overskud til både karriere, familie og os selv. Men det er ikke hele forklaringen.

Vi bliver ikke kun stressede af påvirkninger udefra

Vidste du, at kroppens indre miljø også kan medvirke til stress og ubehagelige fysiske følgevirkninger?

Hvis dine organer som hjerne, lever, tarme og milt ikke er i balance, opstår der en form for indre forgiftning. Det kan være et resultat af madvarer, du ikke så godt kan tåle, eller rygning og alkohol.

Er du oven i købet stresset pga. arbejde, familie osv., så overbelaster du dine organer. Det vil sige, at du kommer ind i en ond cirkel, hvor både det ydre miljø, altså stressen, og det du indtager, stresser og påvirker din krop. Det kan give sig udslag i hjertebanken, søvnproblemer, hovedpine, spændinger osv.

Hele problematikken kan udtrykkes illustrativt på denne måde:

Hvis bilens motor får beskidt og dårlig benzin og olie og samtidig kører med høje omdrejninger, vil bilen på et tidspunkt brænde sammen, for det er der ingen biler, der kan klare i særlig lang tid – og sådan er det også med os mennesker.

Hvad kan du så gøre?

Ved hjælp af osteopati, body-sds og akupunktur kan der løsnes op for muskler, led og ikke mindst organer, så blodet og lymfesystemet, som, man kan sige, er kroppens affaldssystem, virker bedre og mere effektivt. Så begynder hele kroppen nemlig lynhurtigt at fungere meget bedre.

Mange af os mærker også en del af denne effekt, hvis vi har været ude at løbe en tur eller har dyrket anden sport. Så bliver vi i bedre humør, og vi føler os mere i balance, fordi der er løsnet op for nogle af kroppens spændinger.

Mange typer af smerter i kroppen kan have rødder i stress

Det, som man måske tror, er en overbelastning eller pludselig opstået skade, kroniske smerter i lænden eller hovedpinen, som man bare har vænnet sig til med årene, kan faktisk være kroppens forsøg på at fortælle, at den er stresset.

Det vil sige, at rigtig mange årsager til problemer som hold i ryggen, ondt i nakken, hovedpine og dårlig fordøjelse, i mere eller mindre grad har at gøre med den stress, som vi enten IKKE er bevidste om, eller som vi måske godt er klar over, at vi lider af, men bare ikke lige har fået gjort noget ved.

Vi kan jo alle sammen lukke øjene for realiteterne engang imellem, men det er der ingen grund til, for med behandling med osteopati, body-sds og evt. akupunktur, som kan løsne op for kroppens spændinger og genoprette kroppens affaldssystemer, kan du sagtens komme stressen til livs.

Kontakt Osteopatisk Klinik for tidsbestilling, råd og vejledning i forbindelse med behandling af stress

Ring op Tlf. 39 40 10 40